Contact Facebook

Előnevezés

Tudnivalók

Az előnevezés díját kérjük, legkésőbb június 15-ig utalja el az alábbi bankszámlára!
Az utalást csak akkor tudjuk nevezéshez kötni, ha a közleménybe a nevezést követően megjelenő, illetve a visszaigazoló emailben is megkapott fizetési azonosítót írja. Ha több nevezést fizet, az összes azonosítót írja be vesszővel elválasztva.

Csak forintban történő utalást tudunk elfogadni!

Szent Jakab Zarándok Egyesület
12001008-01493297-00100004
(Raiffeisen Bank)

SWIFT: UBRT HUHB
IBAN: HU85 1200 1008 0149 3297 0010 0004

Előnevezés


Nevezési feltételek

A nevező hozzájárul, hogy publikus nevezési-, illetve eredménylistákon megjelenjen a neve, neme, születési ideje, lakhelyéből a város, választott táv, időeredménye.
A túrák teljesítménytúrák, ellenőrzőpontokkal, frissítőpontokkal – ahol ellátást is biztosítunk -, szintidővel és meghatározott kötelező útvonallal. A túrák teljesítését akkor ismerjük el, ha a résztvevő szabályosan benevezett, minden ellenőrzőponton igazoltan járt és teljesítette a szintidőt. Ha csak a szintidőt nem sikerült teljesíteni, akkor megkülönböztetett emléklapot állítunk ki.
Ha a résztvevők közül valaki úgy határoz, hogy a túrát megszakítja, kérjük – amennyiben ez lehetséges – feltétlenül jelentse be a legközelebbi ellenőrzőponton. Akadályoztatása esetén – a név és a rajtszám egyidejű közlésével – társaival üzenje meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megadott útvonalakat a teljesítéshez be kell tartani, a túrák útvonalán mozgó ellenőrző pont lehet az út teljes hosszában.
A túrák útvonala tájvédelmi, illetőleg természetvédelmi körzeteken, területeken halad, ezért óvjuk meg ezeket az értékeket. A szemetet ne dobjuk el, a növényeket ne szedjük le és a kijelölt útvonalon haladjunk!
A nevező a túrán saját felelősségére vesz részt, kártérítést a rendezőktől semmilyen jogcímen nem igényelhet.


Turista célú adatkezelés

 Hozzájárulásával a nevező engedélyezi a szervező egyesületnek az adatai tárolását, illetve a felhasználását az egyesület túráival kapcsolatos tájékoztatás formájában. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja: Adatvédelmi tájékoztató


Veszélyhelyzeti tájékoztató

A COVID19 veszélyhelyzetet és az ezzel járó bizonytalanságot követően, valamint a június 19-én érvényben lévő, ma még nem teljesen ismert korlátozások miatt a túra rendezése nem biztos, hogy teljesen a megszokott módon fog zajlani. Emiatt a következők tudatában adja le mindenki a nevezését.

Az előnevezés most minden távra kötelező lesz. Az előnevezés június 2-án indul ezen a felületen, és június 15-én zárul.

Kérjük június 15-ig a nevezési díj átutalását. Ha a jogszabályi rendelkezések, a rendezés tiltása miatt le kell mondanunk a túrát, a nevezési díjat kérésre vissza fogjuk küldeni, vagy felhasználható lesz a túra halasztott időpontjában, illetve a Palipista rendezésekor. Érintésmentes (és részünkről papírmentes) túrát készülünk rendezni, a Tanúhegyek nyomában túrán bevezetett QR-kódos rajtolás, pontfogás és célba érkezés fog működni. A QR-kódot telefonnal fogjuk olvasni a túrázó/versenyző telefonjáról, vagy elektronikusan kiküldött (és általa kinyomtatott) itinerjéről/papírjáról. Alapértelmezés szerint az emléklapot is elektronikus formában küldjük ki. A túra előtti szállás korlátozása, az ellátás megkötöttségei miatt a nevezetteket értesíteni fogjuk a most még nem ismert, várható körülményekről. A szállás/sátorhely igényeket a nevezéskor kérjük megjelölni.

A vírus-fenyegetettségből adódó szabályokat és ajánlásokat a rendezéskor be fogjuk tartani, kérjük, a túrázók is gondoljanak a rendezők érintettségére is, ugyanakkor extra félelmeknek nem tudunk megfelelni, a nevezéskor ezt mindenki fontolja meg maga.