Contact Facebook

Tanúhegyek nyomában

Túra nevezés
Túra nevezési lista
Online követés


A Tanúhegyek nyomában a Magyarországi Kárpát Egyesület és a Szent Jakab Zarándok Egyesület által szervezett teljesítménytúra és terepfutó verseny, amelynek a Balaton-felvidéki Nemzeti Park egyik legszebb része ad otthont. A választható távok kínálatát úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.

A teljesítménytúra a Pelso Túrázó Kupa és a Cartographia Kupa része. A terepfutó verseny pedig az MSTSZ által rendezett 2018. évi rövidtávú terepfutóbajnokság utolsó fordulója.
A bejárt útvonal hosszától függően 6, 3, illetve 1 tanúhegyet lehet meghódítani, amelyekről káprázatos kilátás nyílik a Balatonra és az őszi színekben pompázó, néha hó borította Balaton-felvidékre.

A rajt és a cél egyaránt Badacsonytomajban, a Tatay Sándor Általános Iskolában lesz, kivéve a teljes túra két 20-as résztávját, amiknek a célja, rajtja félúton a Szent György-hegyi Kaán Károly kulcsosház (ide, illetve innen átszállítjuk a túrázókat Badacsonytomajból/ba).

A rendezvény időpontja: 2018.11.24. szombat

A túrák indulási ideje a távoktól függően a reggeli órákban.

Bővebb információk a túra honlapján: www.tanuhegyeknyomaban.hu


Túra nevezés
Túra nevezési lista
Online követés

(A terepfutó versenyre a rendezvény saját honlapján tud nevezeni, illetve itt találja a versennyel kapcsolatos többi információt is.)